Ens fa molt feliços explicar-vos que aquesta setmana estem fent els dos primers intercanvis entre rebostos!

Un l’hem fet amb Sobrarbe, un poble del Pirineu Aragonès on hi fan un mercat G1 mensual i on hi volen construir un nou rebost. Hem tingut la sort de tenir una companya que feia el viatge i s’ha ofert a fer de transportista. Li farem una donació en junes per agrair-li! Gràcies a això, tindrem al nostre rebost productes com per exemple espècies: cúrcuma, curry o gengibre o desodorant sòlid.

L’altre l’estem fent amb el nou rebost del Montnegre, que fa menys de dos mesos que han començat i ens permetrà tenir productes com concentrat de tomata, cous cous, llenties o sucs naturals.

A la categoria Alma Comun del fòrum hem explicat com ho hem fet perquè pugui ser replicat o modificat per futures experiències similars d’intercanvi entre rebostos. Aquñi pots trobar tota la info: https://foro.moneda-libre.org/t/primeros-intercambios-entre-almacenes-como-lo-hemos-hecho/